У Львові у трамваї обікрали школярку

Опубліковано:

 

Однокласники дівчинки викликали патрульних, коли побачили як їхню подругу обкрадає чоловік, інформує поліція Львівської області.

Вчора, на телефон 102 зателефонували підлітки 14-ти та 15-ти років, та повідомили, що вони перебувають у трамваї і стали очевидцями крадіжки. Диспетчер сказала їм нічого не робити самим та направила на місце події екіпаж. Інспектори прибули якраз коли трамвай під'їхав на зупинку. Чоловік, на якого згодом вказала потерпіла, побачив патрульних та почав втікати. Його наздогнали та затримали. 

Дівчина, в якої викрали мобільний телефон, розповіла, що приїхала до Львова з групою на екскурсію, і в трамваї, її однокласники побачили чоловіка, який запхав руку в кишеню її пальто і витягнув мобільний телефон. Тоді вони зателефонували в поліцію.

Виявилося, що 32-річний чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за грабежі та наркотики. Його доставили в відділ поліції. Туди також запросили 15-річну потерпілу, разом зі вчителькою, для дачі пояснень.

Про Захід