Заступнику ужгородського мера Івану Волошину сильно заважають волонтери

Опубліковано:





Одіозний заступник міського голови Ужгорода Іван Волошин, котрий, отримавши посаду, посилено робить собі імідж сурового господарника, який всіх поставить на місце, вирішив взятися за волонтерів, що допомагають українській армії.

В коментарях до свого посту, присвяченого демонтажу будки на Проспекті, Волошин раптом виставив фотографію волонтерського дерев'яного будиночку поблизу лінгвістичної гімназії з пропозицією всім бажаючим забрати його безкоштовно.

На закономірне обурення волонтерів, Волошин заявив, що вони повинні дотримуватися тих же правил, що й інші, а війна виправданням слугувати не може.

Пізніше Волошин ще й натякнув, що вони з благодійності мають власний зиск. Втім, жодних доказів так і не навів. Як відомо, волонтери, аби уникнути подібних звинувачень, звітують по кожній витраченій копійці. Але, бачимо, це все одно не врятувало їх від “наїздів”.

Врешті-решт Волошин наказав до кінця тижня “будку”, як він висловився, прибрати. Інакше, мовляв, зробить це сам.

Схоже, важливість роботи волонтерів заступник міського голови не зрозуміє, поки до нього не завітають, щоб пояснити, бійці зі 128-ї бригади…

Про Захід

 


Про Захід