Закарпатська делегація долучилася до найбільшої туристичної виставки-ярмарки Східної Чехії

Опубліковано:

 

Закарпатці приїхали на запрошення гетьмана Краловоградецького Краю ЧР Їржі Штепана в рамках угоди про співробітництво делегація Закарпатської області, інформує прес-служба облради.

У складі делегації: Євгенія Кибза – заступник керуючого справами виконавчого апарату облради Закарпатської обласної ради; Денис Ман – депутат обласної ради, директор департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації; Анатолій Гринь – заступник начальник управління міжнародних та регіональних зв'язків облради та ін. Мета візиту – участь у найбільшій ХХ –ій туристичній виставці-ярмарку Східної Чехії INFOTOUR@CYKLOTURISTIKA, яка проходить у Конгрес-центрі Aldis. Тут експонуються туристичні продукти Словаччини, Польщі, України, Вірменії, Сербії, Боснії, Хорватії, Швейцарії. Зокрема, відпочинкові можливості регіонів і міст, компаній, спа-центрів, замків, готелів, оздоровниць, різноманітних природних об'єктів тощо.

У форумі беруть участь дипломати країн-партнерів, серед них – Надзвичайний і Повноважний Посол України в ЧР Євген Перебийніс, перший секретар посольства України в ЧР Остап Лук'янчук.

Закарпатська делегація взяла участь в офіційному відкритті виставки та презентаційних заходах.

– Завдяки унікальним відпочинковим ресурсам і географічному положенню нашої області, туристична індустрія – чи не найважливіша основа для розквіту Закарпаття, яку слід розвивати відповідно до євростандартів. Це сприятиме збільшенню надходжень до місцевих бюджетів, створенню нових робочих місць та ін. Тож багатогранний туристично-рекреаційний потенціал нашого краю на цій виставці представлено гідно і широко, ‒ наголосив Михайло Рівіс, додавши, що цікавість до закарпатського туристичного продукту з боку учасників цієї ярмарки чимала. А це означає, що буде напрацьовано нові контакти, налагоджено нові партнерські зв'язки.

Презентував туристичний потенціал Закарпаття Денис Ман.

 

Про Захід