Закарпатець пропонував тисячу гривень патрульним

Опубліковано:

Хабар він давав, щоб не помітили, що він п'яним застряг у сугробі в автівці

Сьогодні, близько 3-ї години, у ході патрулювання інспектори помітили на 772-му кілометрі автодороги Київ-Чоп автомобіль Ауді, що застряг на узбіччі дороги. Патрульні прийняли рішення, за потреби, допомогти водієві.

У присутності інспекторів, він спробував виїхати із сугробу та інспектори помітили, що чоловік, ймовірно, перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Поліцейські запропонували йому пройти огляд на стан сп'яніння у встановленому законом порядку та, у підсумку, водій відмовився.

Йому наголосили, що відмова не звільняє його від відповідальності й після того, як інспектори почали оформлення відповідних адміністративних матеріалів він почав пропонувати патрульним хабар у розмірі 1000 гривень.

Йому наголосили, що за це передбачено кримінальну відповідальність та на зауваження чоловік не реагував. Відтак, його було запрошено до Мукачівського відділу поліції, для встановлення всіх обставин справи. За спробу дачі хабаря водієві загрожує кримінальна відповідальність. Також на нього склали відповідні адміністративні матеріали, зокрема за керування у стані алкогольного сп'яніння.

 
Про Захід