У Хустському лісівництві перевірили знання лісівників з питань охорони праці

Опубліковано:

 

ДП “Хустське ЛДГ” провело щорічне навчання та перевірку знань з питань охорони праці відповідно наказу №269 від 16.11.2018 р., інформує прес-служба ЗОУЛМГ.
Навчання проходило з 16.11.2018 р. по 05.12.2018 р. Керівниками підрозділів з працівниками було розглянуто 9 тем: загальна частина; законодавство про працю; психологія безпеки праці. Організація роботи з охорони праці; пожежна безпека; гігієна праці і виробнича санітарія. Медичні огляди; надання першої допомоги потерпілим при нещасних випадках; виробничий травматизм і його профілактика. Розслідування та облік нещасних випадків. Правила відшкодування власником шкоди, заподіяної працівникові ушкодження здоров'я, пов'язаним із виконанням трудових обов'язків; техніка безпеки виробничого процесу; електробезпека.
Навчання та перевірку знань проведено серед посадових осіб підприємства: помічників лісничих, старших майстрів і майстрів лісу (всього – 118 осіб).
06.12.2018 р. комісією з перевірки знань з питань охорони праці у складі: в.о. головного лісничого Джугана В.М., голоного інженера Жупана В.В., голови профспілки Пинзеш М.Л., провідного інженера з охорони праці Коршинської С.В., за участі головного спеціаліста з ОП управління Держпраці у Закарпатській області Феделиша М.Й., головного спеціаліста ЗОУЛМГ Герича В.П. перевірили знання законів, нормативно-правових актів з охорони праці, правила охорони праці для працівників лісового господарства та лісової промисловості працівниками лісгоспу.
За результатами перевірки всі присутні на екзамені показали задовільні знання.

Про Захід