Допоможіть закарпатській сім’ї зібрати кошти на лікування дитини!

Опубліковано:





Кілька місяців тому до усіх закарпатців та небайдужих людей зверталася сім'я Симулик з с.Червоне Ужгородського р-ну із проханням допомогти хворій дитині – хлопчикові Станіславчику. Нагадаємо, 2 лютого 2011 року у молодої сім'ї на світ з'явилася велика радість – маленьке немовля, хлопчик. Але, на жаль, після огляду дитини лікарі встановили невтішний діагноз – паралітичний синдром та затримку психоневрологічного стану, нижній парапарез, дисплазію кульшових суглобів, плоско-вальгусні стопи.

За цей період вдалося зібрати значну суму коштів для проходження реабілітації. Мама хлопчика висловлює щиру вдячність усім, хто відгукнувся і допоміг Станіславчику та просить долучитися до подальшого збору грошей для лікування: “Дуже гарно дякую всім тим, хто допоміг нам у зборі коштів на лікування для нашого синочка! Він зміг поїхати у реабілітаційний центр відновного лікування, який знаходиться в Трускавці! Всім велике дякую і низький уклін!

Дорогі друзі, але цього недостатньо для нашої дитини, так як унього діагноз ДЦП (затримка розвитку і парапарез нижніх кінцівок). Йому скоро виповниться 4 рочки, він самостійно не ходить, не розмовляє і самостійно ніяк не може про себе дбати. Для цього весь час потрібна реабілітація, але коштів не вистачає, тому дуже прошу вас допомогти у зібранні грошових коштів на лікування у Трускавці. Зокрема малюку потрібно: додатковий масаж, курси іппотерапії, плавання у басейнах та медекаментозне лікування, також дуже потрібна дельфінотерапія.

Будь ласка, не будьте байдужі, будь-яка допомога для нас є дуже важлива! Будемо Вам дуже вдячні за підтримку!”
Поповнення картки:
Приват Банк
ЄДРПОУ 14360570 МФО 305299.
р/р29244825509100
№ картки: 5168757265449589
Симулик Лілія
Телефони батьків:
0668203435
0686315310


Про Захід