Закарпатські полісмени виявили 5 п'яних водіїв

Опубліковано:

 

Усі водії порушили правила дорожнього руху, інформує ГУНП у Закарпатській області.

У Сваляві поліцейські зупинили вночі автомобіль марки “Fоrd Fосus” іноземної реєстрації, водій якого не увімкнув поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп'яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,44 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані сп'яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.  

У селі Сокирниця Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки “ЗАЗ Daеwoо”, який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував житель села Золотарево в стані алкогольного сп'яніння, який не мав водійського посвідчення. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,8 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

В Іршаві поліцейські зупинили вночі позашляховик марки “Mitsubishi Pаjеrо” іноземної реєстрації. На машині не був увімкнений поворотник під час виконання маневру, що й стало причиною зупинки авто. За кермом іномарки перебувала місцева жителька в стані алкогольного сп'яніння. Від медосвідування вона відмовилася, про що правоохоронці в присутності двох свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

У селі Синевир на Міжгірщині поліцейські зупинили вночі автомобіль марки “Volkswagen Gоlf” іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель сусіднього села Негровець. Водій був у стані алкогольного сп'яніння, що підтвердилося під час проходження медосвідування в лікарні. За висновком лікарня на правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Варієво Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мопед, яким керував без відповідних документів і в стані алкогольного сп'яніння місцевий житель. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.  

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

 

Про Захід