Як на Рівненщині покарають водія маршрутки за хамство пасажиру

Опубліковано:

На Рівненщині стався конфлікт між водієм і пасажиром на маршруті “Костопіль-Мар'янівка”. І тепер шофер змушений буде публічно вибачатися.

“Розбірки” влаштували на килимі в голови Костопільської РДА Олександра Середи, куди викликали власницю маршруту, автоперевізника Наталію Фурман та пасажира, мешканця с. Рокитне Юрія Левчука, повідомляє “Північ інфо”.

Як розповів “постраждалий”, не вдаючись у деталі, на маршруті “Костопіль – Мар'янівка” у нього з водієм відбулася “непроста розмова”. Чоловік зазначив, що водій дозволив собі “виразити слова неповаги та нетактовні дії до нього, як до пасажира”.

Олександр Середа зауважив, що вважає неприпустимою таку поведінку водіїв по відношенню до пасажирів, а тим більше до тих людей, які мають певний соціальний статус.

Автоперевізник вибачилася перед Юрієм Левчуком і запевнила, що такого більше не повториться. Водночас водій автобуса в найближчий час публічно вибачиться перед цим пасажиром. Через цей інцидент зберуть нараду в колективі та притягнуть водія до відповідальності.

Про Захід