Ужгородський таксист займався сутенерством

Опубліковано:

 

Загалом, співпрацював з чотирма жінками, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

Вчора, 2 листопада, поліція Закарпаття затримала поблизу готельного комплексу на Ужгородщині 43-річного ужгородця, який обгрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального злочину. Співробітники відділу з боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУНП в Закарпатській області провели оперативно-розшукові заходи, у ході яких встановили, що, підробляючи водієм таксі, чоловік неодноразово займався сутенерством.  

Вчора ж до готельного комплексу він привіз двох жінок, які мали за грошову винагороду у сумі 2700 гривень надати клієнтам послуги інтимного характеру. 

Після виконання умов так званої угоди, частину грошей 43-річний залишив собі, а решту віддав тим, хто надавав послуги. 

За даним фактом слідчі Ужгородського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 303 Кримінального кодексу України, тобто сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією, вчинені щодо кількох осіб або повторно. 

43-річного таксиста затримано у порядку статті 208 КПК України. Чоловік перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Згідно з санкцією статті, за скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Про Захід