Лісівники Берегівщини зібралися понад 50 кубометрів сміття

Опубліковано:

Співробітники Берегівського лісового господарства за ініціативи директора Богдана Шойного організували акцію "Очистимо ліс від сміття". Працівники державної лісової охорони очистили від сміття ділянку лісового фонду на березі озера біля села Горбок ЛМЛ "Маурера".

Місцеві жителі і гості з найближчих населених пунктів часто відпочивають в цьому місці, але мало хто піклується про чистоту. Уздовж всієї берегової лінії знаходяться величезні купи сміття. Подібну картину лісівники виявили і в лісі недалеко від водойми. Там в дубовому гаї сміттям наповнені всі ями і яри. Хоча лісівники регулярно стараються прибирати сміття і просять місцевих не смітити в лісі.

За кілька годин учасники акції зібрали 15 кбм сміття, а з початку року лісівники зібрали 50 кбм сміття. Наступного разу для повного очищення берега планується залучити більше добровольців і запросити на акцію місцевих жителів. На під'їзді до озера лісівники розташований аншлаг, на якому повідомляється про заборону звалища сміття і необхідності прибирати відходи за собою.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 
Про Захід