Делегація із Закарпаття в Києві дізнавалася про сучасні світові тенденції в архітектурі готелів і ресторанів

Опубліковано:

7-8 вересня 2018 року у м. Київ відбувся Архітектурний форум Клубу Hoteliero: ДНК сучасної архітектури готелів та ресторанів, – про це йдеться на сайті Nobilex.com.ua.

Цей захід є унікальним за своїм форматом, оскільки збирає три категорії учасників: архітекторів і дизайнерів, власників і керуючих готелів та ресторанів, представників будівельних і девелоперських компаній. Для огляду сучасних тенденцій в сфері будівництва готелів і ресторанів організатори запросили 10 спікерів з України, Іспанії, Великобританії, Ізраїлю та Грузії. Серед учасників заходу й представники Закарпаття – головний архітектор Ужгорода Олег Боршовський та Генеральний директор Заводу віконних конструкцій ТМ Nобілекс Андрій Півень.

У рамках проведення заходу учасники розважали над сучасними тенденціями галузі за блоками: Урбаністика та архітектура, Реконструкція та реставрація, Ідеї та реалізація, Акустичний комфорт і звукоізоляція, Ергономіка і оптимізація простору. Разом з досвідченими спеціалістами учасники форуму шукали відповіді на запитання: які вони міста майбутнього? Якою має бути успішна концепція комерційної нерухомості при комплексному розвитку території, обговорили проблеми реконструкції старих готелів, особливості управління еко-готелями, дізналися про комплексні рішення звукоізоляції для просторів готелів та ресторанів, ергономіку різних локацій готелів та багато іншого.

"Надзвичайно приємно, що сучасні тенденції в галузі архітектури готелів та ресторанів вже мають відображення в Україні і Закарпатті зокрема. Подібні заходи – чудова нагода дізнатися про світову практику у цій сфері, познайомитися з однодумцями і потенційними партнерами, сфокусуватися на проблемах галузі і шляхах їх вирішення", – розповідає учасник форуму Андрій Півень.

За його словами туристична галузь Закарпаття зараз активно розвивається, тож такий досвід міг би дати чимало користі у майбутніх проектах та попередити допущення помилок ще на стадії будівництва.

Компанія Nобілекс продовжує відстежувати передові технології у будівельній галузі, щоб надавати клієнтам тільки якісні і сучасні послуги.

Про Захід