Toyota C-HR Hybrid: авто року в номінації компактний міський кросовер

Опубліковано:

 

У рамках 17-го Всеукраїнського рейтингу "Автомобіль року в Україні 2018" впевнену перемогу у номінації компактний міський кросовер здобула гібридна версія Toyota CHR. Традиційно журі складалося з двох частин – громадського (до нього входили всі жителі України, які голосували за "Автомобіль 2018 року" на сайті autoroku.ua або в пресі) та журналістського (в ньому працювали  журналісти провідних автомобільних видань, які протягом року тестували автомобілі). Журналісти голосували в два етапи – спочатку обирали лідерів класів і найбільш реальних претендентів на звання найкращих у головних номінаціях, а потім проводили заключне тестування автомобілів-фіналістів.

Toyota C-HR – автомобіль із стрімким купеподібним силуетом (абревіатура в його назві розшифровується як Coupe High Rider) тепер може оснащуватися трьома силовими агрегатами на вибір. У автомобіля – спортивний вигляд з агресивними бамперами, м'язистими колісними арками, ефектним дахом, що ніби висить у повітрі, елегантним спойлером над кришкою багажника та складними виштамповками на боковинах.

Гібридна версія – це високоефективний тандем 1,8-літрового бензинового двигуна та електромотора сумарною потужністю 122 к.с. Наявність електричної складової дозволяє досягнути відмінних показників витрат пального в міському циклі – виробником заявлено всього 4,4 л на трасі і 3,7 – в місті.

Нагадаємо, що Toyota C-HR побудована на новій платформі Toyota New Global Architecture, котра дала можливість не шукати компроміс між актуальним дизайном і ходовими якостями та розташувати центр ваги максимально низько. Крім футуристичної зовнішності, C-HR може запропонувати і хороший рівень оснащення. Асиметричну центральну панель приладів трохи розвернуто в бік водія, а центральне місце в інтер'єрі посідає великий 8-дюймовий кольоровий сенсорний дисплей мультимедійної системи Touch 2.

"Космічну" атмосферу створює периферійна світлодіодна підсвітка, що в поєднанні з аудіосистемою JBL і створила ключовий слоган автівки: "Твоє авто. Твоя атмосфера. Твоя музика".

Тойота Центр Ужгород "Карат Мотор" запрошує на тест-драйв "Автомобіля року", за адресою м. Ужгород, вул. Собранецька, 124. Запис на тест-драйв також можна здійснити за допомогою нового онлайн сервісу. Все що Вам потрібно – надіслати повідомлення у месенджер і слідувати інструкції.

Про Захід