Йосип Кобаль: «Toyota» прокладає шлях у мобільне майбутнє

Опубліковано:

6 серпня в інноваційному парку “UNIT CITY” (Київ) відбулась зустріч, присвячена процесам дигіталізації медійного світу, стратегічним перспективам України на інформаційному ринку та новим викликам, що чекають на компанії “Toyota” і “Lexus” в найближчі роки.

Створюючи сучасні автомобілі з новітніми гібридними технологіями, Toyota однаково піклується про зручність каналів комунікації, якість надання сервісу, постійність та безперебійність клієнтської підтримки, як офлайн, так і онлайн.

Захід відкрив генеральний директор Toyota Ukraine Такахіде Аібара. У зустрічі взяли участь представники дилерських центрів України, а також запрошені експерти у сфері Digital, зокрема директор з розвитку бізнесу Dentsu Aegis Network Ukraine Оксана Стехіна, стратегічний директор Isobar Ukraine Ярослав Огодський та індастрі менеджер Google Ukraine Андрій Радевич.

Такахіде Айбара

Спікери ділились досвідом та презентували власні розробки та результати їх інтеграції. В рамках зустрічі Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор” представив новий онлайн-сервіс, розроблений на платформі месенджера Facebook. Так, за його допомогою клієнти отримали змогу записуватись на тест-драйв та технічне обслуговування просто зі своїх смартфонів. Також сервіс дає змогу швидко та зручно замовити аксесуари та дізнатися про зміст і терміни діючих акційних/спеціальних пропозицій, актуальний модельний ряд тощо. Відтепер клієнту достатньо скористатися мобільним додатком Messanger і довідатись які моделі наявні в салоні, їх комплектації та ще багато іншого.

“Toyota” прокладає шлях у мобільне майбутнє, створюючи та втілюючи найсміливіші ідеї. Долучитись до ідеї мобільності та максимальної зручності для кожного – є важливою місією для нашого дилерського центру”, – розповідає автор ідеї нового сервісу, Йосип Кобаль.

Скористатися сервісом можна за посиланням.

Про Захід