Вночі у Берегові пограбували чоловіка

Опубліковано:

 

Берегівські правоохоронці розшукали чоловіка, який підозрюється у грабежі. Про злочин, скоєний 42-річним до поліції заявив 64-річний берегівчанин. Чоловік повідомив, що напередодні увечері невідома особа підбігла до нього ззаду та вирвала з рук потерпілого сумку з грошима. 

За даним фактом берегівські правоохоронці розпочали слідство. Працівники сектору кримінальної поліції Берегова спільно з дільничними офіцерами поліції оперативно розшукали підозрюваного у майновому злочині. За фактом грабежу тепер відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває. 

У Сваляві  місцеві поліцейські встановили особу причетного до крадіжки електроінструментів у місцевої жительки . Правоохоронці з'ясували, що у злочині обгрунтовано підозрюється 23-річний раніше судимий за майнові злочини свалявчанин. 
Оперативно розшукати крадія вдалося також працівниками сектору кримінальної поліції Іршавщини. Вони з'ясували, що мобільний телефон у потерпілого закарпатця викрав його земляк – 49-річний іршавчанин. 

У обох випадках поліцейські Свалявщини та іршавські правоохоронці розпочали слідство. Наразі за даними фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Слідчі дії у справах тривають, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід