Як буковинський інспектор Укртрансбезпеки на капоті вантажівки їздив

Опубліковано:

На Буковині вантажний автомобіль збив інспектора Укртрансбезпеки і провіз його на капоті п'ять кілометрів.

Старший інспектор управління Укртрансбезпеки Чернівецької області Денис Ключевський розповів, що зупинив вантажівку “Рено”. Мав провести ваговий контроль і перевірку документів. Представився водію і пішов на робоче місце. Раптом водій включив задній хід і службовеь опинився перед капотом вантажівки. Іншого виходу, крім того, щоб застрибнути на машину в нього не було, повідомляє "ЗІК".

Побачивши таке, водій ніяк не відреагував. Він продовжував рух. Так на капоті інспектор проїхав майже 5 кліометрів зі швидкістю 60-70 кілометрів на годину. Відтак водій заїхав на зупинку, закрив машину і втік. Його знайшли патрульні поліцейські за 700 метрів від зупинки в кущах. Чому чоловік таке скоїв, він пояснити не зміг.

Інспектор же, поки їхав на капоті, примудрився викликати поліцію, пояснювати, куди їде і при цьому робити фото і відео. Жодних травм після такої поїздки службовець не отримав.

Поліція прибула на місце НП за 3-5 хвилин. Склали на водія два протоколи про адмінпорушення і схему ДТП. Водія за скоєне мали позбавити прав.

20 липня інспектора за геройський вчинок нагородили грамотою Міністерства інфраструктури.

Про Захід