Нарколог про стан сп’яніння голови Перечинської РДА: «Він навіть не розумів, де знаходиться» (Відео)

Опубліковано:

Як вже повідомляв, Про Захід, вчора, 13-го липня, вночі голова Перечинської РДА Віктор Олефір у стані алкогольного сп'яніння наїхав на автівці “Jeep Cherokee” на двох місцевих жінок. У результаті ДТП 56-річна жінка загинула – померла в реанімації, а 71-річна пенсіонерка з важкими травмами знаходиться в лікарні. Наразі поліція проводить слідство за фактом ДТП, прокуратура області оголосила Віктору Олефіру підозру за статтею 286 частина 2 ККУ.

Як видно на відео, голова Перечинської РДА відмовився проходити освідчення на приладі “Драгер” і на місці події, і у присутності двох свідків вже в обласному наркодиспансері, тож висновок про його стан зробив нарколог за зовнішніми ознаками. 

Як повідомив Михайло Мацола – лікар вищої категорії стаціонарного відділення Закарпатського обласного наркологічного диспансеру у коментарі телеканалу "Sirius", він вперше за свою практику зустрічає настільки п'яного водія: "Він навіть не розумів, де він знаходиться. Повністю дезорієнтований". Заключення медика – перебуває у стані сильного алкогольного сп'яніння.

В аналогічному стані знаходилася і пасажирка джипу, яка теж відмовилися проходити освідчення на драгері.

 

Про Захід