Ужгородець за білого дня пограбував будинок у сусідньому селі

Опубліковано:

У селі Лінці Ужгородського району раніше судимий чоловік відкрито викрав із чужого будинку гроші та харчі. Поліція оперативно затримала грабіжника, за даним фактом триває розслідування.

Із заявою в поліцію звернулася жителька села Лінці Ужгородського району. Ввечері жінка, вкладаючи спати дитину, почула якийсь шум у кухні. Коли вийшла глянути, то побачила незнайомця, який саме нишпорив по холодильнику. Господиня почала кликати на допомогу, на її крик прибігла її мати. Це налякало грабіжника, і той утік. Коли жінка ретельніше оглянула кімнату, то виявила, що зникли гроші, які вона тримала в посудині на кухні.

За описом заявниці працівники Ужгородського відділення поліції оперативно встановили особу й затримали крадія. Ним виявився 35-річний житель селища Середнє Ужгородського району. Цей чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. А на даний час ще одне кримінальне провадження за фактом крадіжки ним грошей вже передано слідчими до суду.

За фактом злочину поліція відкрила кримінальне провадження за кваліфікацією "грабіж, поєднаний із проникненням у приміщення" (ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Фігуранту справи вже повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Також перевіряється його причетність до скоєння інших злочинів у районі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід