Міськрада звітує про роботу комунальних служб Ужгорода

Опубліковано:

В Ужгороді сьогодні працівники "Закарпателектробуду" відновлюють лінії вуличного освітлення на вулицях Швабській, Перемоги, Михайла Грушевського, Юрія Гагаріна, Юрія Жатковича, продовжують ремонт трансформаторної підстанції на площі Шандора Петефі.

"УжАгромікс" продовжує покоси на Ботанічній набережній, КП "КШЕП" косить на вулицях Загорській та Закарпатській, ТОВ "АВЕ-Ужгород" косить та вирізає поросль у сквері на площі Шандора Петефі, "Прибиральник +" косить на вулицях Возз'єднання та Миколи Бобяка, "УККП" – на Пагорбі Слави.

Несанкціоновані сміттєзвалища забирають: "Ужбудсервіс" – на вулицях Марії Заньковецької, 15, 36-38 та Олександра Попадинця (колишня Плеханова), ТОВ "АВЕ-Ужгород" – на вулицях В'ячеслава Чорновола, Адама Міцкевича, Федора Достоєвського, 20, Підградській, Тараса Шевченка, Юрія Гойди.

Продовжують капітальний ремонт покриття та реконструкцію інженерних мереж на площі Шандора Петефі, капітальний ремонт тротуарів – на вулицях Юрія Гагаріна, Марії Заньковецької та площі Корятовича, реконструкцію вулиці Олександра Можайського, капремонт вулиці Перемоги, поточний ремонт вулиці Олександра Фединця.

Про Захід