На Закарпатті потонуло троє людей

Опубліковано:

 

Перше повідомлення про ймовірне утоплення літньої жінки (1943 р. н.) в р. Тиса біля с. Крива Хустського району надійшло рятувальникам 15 червня о 11:10. Тіло людини у воді помітили місцеві мешканці. На берег потопельника за допомогою спецобладнання вилучали водолази ДСНС області.

Інші дві трагедії на воді трапилися 17 червня. О 19:25 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Руське Поле Тячівського району потрібна допомога по вилученню потопельника з місцевого ставка. До місця виклику о 21:30 прибуло пожежно-рятувальне відділення 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.

Бійці ДСНС витягнули тіло місцевого мешканця 1952 р. н. зі ставка та передали його правоохоронцям. Цього ж дня о 19:47 під час відпочинку в акваторії місцевого ставка поблизу с. Дийда Берегівського району потонув чоловік 1986 р.н. З води потопельника вилучили та передали правоохоронцям місцеві мешканці. Остаточні причини загибелі людей та обставини подій встановлюють компетентні служби.

Так, з початку року на водних об'єктах Закарпаття вже потонуло 23 людей. Тоді як за аналогічний період минулого року таких випадків було 8. Аби не допустити подібних життєвих трагедій, а відпочинок на воді був радісним, приємним і головне – безпечним, Управління ДСНС України у Закарпатській області в черговий раз звертається до всіх громадян з проханням: відпочиваючи, дотримуйтеся заходів безпеки. Цінуйте власне життя, бережіть життя своїх дітей, не нехтуйте застереженнями. Пам'ятайте, що від зневажливого ставлення до правил безпеки на воді може статися непоправне лихо, інформує Управління ДСНС України у Закарпатській області.

 

Про Захід