Чим сьогодні займаються ужгородські комунальники

Опубліковано:

В Ужгороді сьогодні на вулицях Юлії Жемайте, Степана Добоша (Пархоменка), Загорській,153, Федора Достоєвського, Буковій працівники "Закарпателектробуду" відновлюють лінії освітлення. 

Працівники "УжАгроміксу" прибирають та косять схили Православної та Слов'янської набережних, на вулиці Минайській вирізають сухі дерева. Також покоси роблять працівники підприємств КП "КШЕП", "Ужбудсервіс" , ТОВ "АВЕ-Ужгород" на вулицях Василя Верещагіна, Івана Франка, Марії Заньковецької (біля ЗОШ № 12, № 15 та біля алеї), проспекті Свободи, Перемоги, Льва Толстого (біля драмтеатру). 

Несанкціоновані сміттєзвалища ліквідовують біля 6 школи та на вулицях Михайла Грушевського, 39,49,65, проспекті Свободи,31, В'ячеслава Чорновола, Адама Міцкевича, Бориса Тлехаса, 89, Тиводара Легоцького, 76, Одеській, Антонія Годинки, Руській, Юрія Гойди, Підградській, Робочій.

Продовжують капітальний ремонт покриття площі Шандора Петефі – влаштовують покриття з кам'яної бруківки, щебеневі основи, роблять лунки для посадки дерев та закладні для опор вуличного освітлення, у рамках реконструкції інженерних мереж влаштовують водопровідні врізки. 

Триває і капітальний ремонт тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна, влаштовують щебеневі основи та ставлять бордюри на вул. Олександра Можайського, аналогічні роботи тривають і на вулиці Перемоги; ставлять бордюри, ФЕМ-плитку на тротуарах, піднімають обойми колодязів на вул. Марії Заньковецької, розпочали підготовчі роботи з капітального ремонту тротуарів на площі Корятовича та на вулиці Василя Стефаника, на вулиці Олександра Фединця продовжують перекладати кам'яну бруківку.

Тривають також капітальний ремонт спортмайданчика на пр. Свободи, 20 та капремонт внутрішньоквартальної території на вул. Перемоги, 132. Заплановано, за сприятливих погодних умов, поточний ремонт вул. Василя Комендаря (Джамбула).

Ужгородська міськрада

Про Захід