Кільком фізичним та юридичним особам надали дозволи проведення робіт з порушення цілісності об'єктів благоустрою

Опубліковано:

Кільком фізичним та юридичним особам надали дозволи проведення робіт з порушення цілісності об'єктів благоустрою тривалістю 5 діб:

– ЗУ ПрАТ "Електро" – для прокладання КЛ-0,4 Кв від ТП-207 до РЩ-0,4 Кв житлового будинку № 29 по вул. Канальній; для прокладання електричного кабелю для електропостачання житлового будинку №13 по вул. Вілмоша Ковача; для прокладання КЛ-0,4 Кв від ТП-44 до РЩ-0,4 Кв житлового будинку № 33 по вул. Капітульній.

– Гр. Слінському Л.О. для підключення будівлі гуртожитку до системи водопостачання та каналізації по вул. Франтішека Тіхого, 12б.

– Гр. Кропотову С.І. для облаштування водовідведення з прилеглої території житлового будинку № 130 по вул. Загорській.

– ПП "Віра К" для перенесення телекомунікаційних споруд в межах реконструкції будівлі по вул. Минайській, 35а.

– Гр. Повх Ю.Я. для облаштування нового окремого водопровідного вводу та каналізаційного випуску для квартири № 2 житлового будинку № 34 по вул. Андрія Новака.

– ФОП Пуравець В.В. для проведення капітального ремонту гідроізоляції фундаментів будівлі ПАТ "Укртелеком" на пл. Кирила та Мефодія, 4.

– Гр. Феєр Н.М. для облаштування водопостачання та водовідведення кафе по вул. Закарпатській, 34б.

Строком початку робіт день вважається офіційне повідомлення департаменту міського господарства про виконання робіт. Термін дії рішення – 30 днів з дати його прийняття.

Одному заявнику – громадянину Дробок М.І. – відмовили у дозволі через відсутність підтвердження відновлення покриття.

Ужгородська міськрада

Про Захід