Мукачівців запрошують на презентацію збірки поезій Юлії Брежко-Камінської

Опубліковано:

У п'ятницю, 15 червня, у читальній залі Мукачівської міської центральної бібліотеки ім. О Духновича відбудеться презентація книги Юлії Бережко-Камінської "Пошепки і вголос".

Письменниця – член Національної спілки письменників України, переможниця всеукраїнських та міжнародних літературних конкурсів і фестивалів, є авторкою шести поетичних збірок, твори опубліковані в понад сорока колективних збірках. 
"Пошепки і вголос" (вид-во "Український письменник", 2017 р.) знайомить читача із філософською, любовною та громадянською лірикою поетки, а також вибраними віршами із попередніх збірок. Саме за цю книгу письменницю було номіновано на здобуття Шевченківської премії.
"Книга "Пошепки і вголос" із-поміж багатьох інших збірок сучасної вітчизняної поезії помітно й безсумнівно вирізняється високим рівнем майстерності представлених текстів, глибиною змісту, вишуканою, філігранною образністю і – що нині вкрай рідко – поєднанням найкращих традицій класичної поетичної школи із сучасними засобами художнього самовираження", – йдеться в анотації до видання.
Початок презентації о 14.00

Мукачівська міськрада

Про Захід