#FreeSentsov: закарпатські працівники ДФС разом із колегами з усієї країни взяли участь у флешмобі

Опубліковано:

Закарпатські учасники Спартакіади в Одесі разом з іншими 600 співробітниками Державної фіскальної долучилися до акції на підтримку Олега Сенцова.

Увесь світ з обуренням спостерігає за свавіллям, яке чинить російська влада. Уже майже місяць Олег Сенцов – режисер, мужній та незламний українській патріот голодує у російській в'язниці. Його та інших політв'язнів підтримують не лише українці, але й небайдужі люди в усіх країнах світу.

Відтак співробітники ДФС провели акцію на підтримку Сенцова та інших "в'язнів Кремля" з гештеґом #FreeSentsov та головною вимогою – врятувати Олега Сенцова та звільнити всіх українських громадян-політв'язнів, які незаконно утримуються країною-агресором.

Як відомо, українського кінорежисера, сценариста та письменника затримали в АР Крим в 2014 році. Його незаконно засудили на 20 років колонії суворого режиму за звинуваченням у "терористичній діяльності" на території Криму. Зараз Олег Сенцов утримується у в'язниці Російською Федерацією та вже 29 день поспіль голодує. Сенцов вимагає звільнити всіх українських політв'язнів, які перебувають в російських в'язницях.

#SaveOlegSentsov #FreeKremlinPrisoners.

ДФС у Закарпатській області

Про Захід