Ужгородського гінеколога-хабарника звільнили

Опубліковано:

Головному лікарю Ужгородського міського пологового будинку та завідувачу відділенням, де працював горе-лікар, оголосили догани. Відповідні рішення підписав Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

Напередодні Богдан Андріїв провів нараду з медичним персоналом пологового будинку – через випадок у минулу п'ятницю, коли правоохоронці зафіксували факт вимагання лікарем неправомірної вигоди від чоловіка породіллі.

"Такі речі неприпустимі. Міська рада забезпечила фінансування всіх медустанов Ужгорода: і пологового будинку, і центральної міської лікарні, і дитячої лікарні. Наближаємося фактично до 100-відсоткового забезпечення медпрепаратами, які передбачені Національним переліком основних лікарських засобів (Постанова КМУ №180) і мають надаватися ужгородцям безкоштовно. Придбано нове медичне обладнання, проводяться ремонти у приміщеннях, де їх не було з початку будівництва. Я з повагою ставлюся до роботи лікарів, єдина вимога: дотримуватися законодавства і надавати якісну медичну допомогу", – наголосив міський голова.

Про Захід