МукачІвським полісменам подаровано сучасні бронежилети

Опубліковано:

Сьогодні начальник Мукачівського відділу поліції Василь Рябінчак зустрівся з генеральним директором заводу "Flex Україна" Міклошем Мате та начальником служби безпеки підприємства Олександром Зінченко. Приводом для зустрічі стала тема співпраці та взаємодопомоги у вирішенні питань, які стосуються безпеки містян.

Під час зустрічі генеральний директор заводу Міклош Мате висловив підтримку та подяку поліцейським міста у забезпеченні охорони громадського порядку на вулицях Мукачева, протидії злочинності та охороні прав і свобод громадян. В знак подяки гості відділу вручили поліцейським Мукачева військову амуніцію – 6 бронежилетів.

Начальник відділу поліції Василь Рябінчак щиро подякував керівництву заводу за проявлену ініціативу та увагу. А подаровані бронежилети 5 ступеня захисту, які здатні уберегти життя від стрілецької нарізної зброї, автомата Калашникова та кулі снайперської гвинтівки Драгунова (СВД), допоможуть поліцейським, які нестимуть службу у зонах підвищеної небезпеки, інформує Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Про Захід