Ужгородські пенсійники проводять виїзні прийоми

Опубліковано:

Практика роботи фахівців Ужгородського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області підтверджує, що дієвим способом інформування населення про основні положення законодавства з питань пенсійного забезпечення громадян є виїзні прийоми та зустрічі з мешканцями населених пунктів Ужгородщини.
Так, 10 травня заступник начальника Ужгородського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Галина Довгей провела виїзний прийом громадян у Сторожницькій сільській раді. На зустріч прийшло чимало бажаючих. 
Зокрема, мешканців Сторожниці цікавили питання збільшення пенсій для людей, котрі працювали в колгоспах та різних галузях сільського господарства, мають великий трудовий стаж, але отримували невелику зарплатню, а відтак отримують і невелику пенсію. Цікавилися і як призначаються зараз пенсії державним службовцям та за вислугою років тощо.
Галина Довгей, спілкуючись із відвідувачами, акцентувала увагу на залежності розміру майбутньої пенсії від страхового стажу та розміру заробітної плати, наголосила на перевагах легальної зайнятості та необхідності дотримання законодавства про працю, про способи реєстрації та можливості отримання послуг через Веб-портал Пенсійного фонду України, інформує ГУ ПФУ у Закарпатській області.

Про Захід