Міжгірські рятувальники провели для діток акцію «Запобігти. Врятувати.Допомогти»

Опубліковано:

8 травня міжгірські рятувальники провели громадську акцію “Запобігти. Врятувати.Допомогти”, на яку завітали вихованці дошкільного навчального закладу №3 “Теремок”. Захід відбувся на території 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір'я.

Тут, вогнеборці ДСНС нагадали дошкільнятам правила безпеки життєдіяльності та представили пожежну техніку і спорядження, за допомогою якого рятуються людські життя, матеріальні цінності громадян та ліквідовуються надзвичайні ситуації. Особливе захоплення у дітей викликала можливість посидіти за кермом пожежного автомобіля та приміряти на себе пожежну каску.

А от у “Теремку”, тільки який в місті Перечин, рятувальники провели об'єктове тренування. У них взяли участь діти усіх вікових груп, а також педагоги та технічні працівники. Після того, як пролунав сигнал “Тривога”, всі організовано залишили приміщення та вишикувалися на подвір'ї закладу. Спостерігаючи за евакуацією, представники Перечинського підрозділу зазначили, що її провели майже без порушень. Та не зважаючи на це, фахівці ДСНС ще раз нагадали порядок її проведення у випадку виникнення надзвичайної події. Крім правил поведінки у різних надзвичайних ситуаціях, діти дізнались більше й про професію пожежного-рятувальника. Всі бажаючі могли зробити фото біля пожежного автомобіля на згадку про візит вогнеборців.

Присутні подякували за цікаву інформацію та пообіцяли бути уважними та обережними в повсякденному житті, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

 

Про Захід