Сьогодні в Ужгороді – “МайсяФест” (Фото)

Опубліковано:

Вчора, 5-го травня, у перший день фестивалю головній сцені свята свої таланти демонстрували творчі колективи ЗОШ №19, давали майстер-класи юні фехтувальники, інструктори ArbuZumba. Ведучі "МайсяФесту" організували для малечі веселі активні ігри, до яких долучилися і дорослі. Зелену галявину сьогодні зайняли члени місцевого ПЛАСТу. Пластуни розбили намети, конструювали і будували, а ще грали на гітарі та в інтелектуальні ігри. 
Окрім того, з малечею працювали майстри прикладного мистецтва, зокрема дітей навчили творити картини із крупи та зерна і створювати ляльки-мотанки. А тим, кому не вистачало яскравих образів, художниці допомагали втілити їх з допомогою аквагриму. 
На фестивалі не лише весело, але й смачно. Традиційну закарпатську гастрономію привезли в Боздоський парк кращі місцеві кухарі. Годують гостей свята і волонтери Руху підтримки закарпатських військових, які підготували й традиційну безпрограшну лотерею. Із благодійною місією на "МайсяФесті" також волонтери ГО "Барбос", які збирають кошти на утримання бездомних тварин. 
Завтра на ужгородців і гостей міста чекають основні заходи цьогорічного "МайсяФесту". У Боздоському парку триватиме концертна програма, відбуватимуться спортивні змагання, благодійний забіг, майстер-класи, ігри, конкурси тощо.

Ужгородська міська рада
 
 
 
 
Про Захід