На Воловеччині збудують вітрову електростанцію: забудовник очікує на пропозиції та зауваження до проекту

Опубліковано:

ТОВ "Атлас Воловець Енерджи" подало до Департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської обласної державної адміністрації повідомлення про будівництво і експлуатацію Воловецької вітрової електростанції (повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля), інформує Ужгородський прес клуб.

Відповідно до ч.7 ст. 5 Закону України "Про оцінку впливу на довкілля" громадськість має право подавати до Департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської обласної свої зауваження і пропозиції щодо будівництво і експлуатації Воловецької вітрової електростанції, обсягу дослідження та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля.

Строк подачі зауваження і пропозицій громадськості складає 20 робочих днівз дня офіційного оприлюднення повідомлення про плановану діяльність.

Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до Департамент екології та природних ресурсів Закарпатської обласної державної адміністрації.

Поштова адреса:

88008, м.Ужгород, пл.Народна,4

Тел./факс: +38 0312 61 67 01

Електронна пошта: [email protected] 

Контактна особа: Урись Ігор Омелянович.

Після закінчення строку збору зауважень і пропозицій громадськості ТОВ "Атлас Воловець Енерджи" планує врахувати їх в дослідженні впливуна довкілля Воловецької ВЕС при підготовці відповідного звіту.

З метою зробити процедуру оцінки впливу на довкілля більш прозорою та зрозумілою, а також щоб врахувати усі перестороги та екологічні ризики,ТОВ "Атлас Воловець Енерджи" офіційно залучить до процедури провідних фахівців Ужгородського національного університету, проведе ряд публічних заходів для науковців, громадськості та журналістів.

Додаток: копія повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілляТОВ "Атлас Воловець Енерджи"

 

 

 

 

 

 

Про Захід