4-5 травня в Ужгороді відбудеться Міжнародний хіп-хоп фестиваль «Ghetto Groove»

Опубліковано:

Міжнародний фестиваль "Ghetto Groove" вже зарекомендував себе як потужний молодіжний івент, що об'єднує кращих представників хіп-хоп спільноти з України та сусідніх країн, та щороку пропонує мешканцям і гостям Ужгорода насолодитися найкращими видовищами у стилі хіп-хоп.

Нині це – єдиний фестиваль вуличного танцю в Західній Україні та один із найамбітніших проектів з просування хіп-хоп культури в Україні. Кращі танцювальні команди, професійні MC та ді-джеї, якісні звук і світло, багаторівнева сцена й досвідчені організатори (а це Студія сучасного танцю "Бліц"!) – усі складові за 3 роки існування вивели "Ghetto Groove" у сімку лідерів-фестивалів України за напрямом хіп-хоп. 

Цього року "Ghetto Groove" проходитиме 4-5 травня у Спорткомплексі "Юність" (вул. М.Заньковецької, 5). На фестиваль вперше приїдуть іноземні судді – Нобру (Бразилія), Пітер Валентин (Італія) і кращі представники українського хіп-хоп коммюніті – Олександр Скиба, Максим Оробець і Марія Козлова.

За участі запрошених суддів 4 та 5 травня в СК "Юність" пройдуть майстер-класи з хіп-хопу, вакінгу та локінгу. Окрім того, 4 травня о 18:00 організатори запланували проведення хіп-хоп батлів 1х1. І це не все! "Ghetto Groove" знову піднімає планку і вперше в Ужгороді проводить Чемпіонат за участі команд. Як це відбуватиметься, ужгородці зможуть побачити 5 травня о 12:00.

У вечірньому шоу "Ghetto Groove – 2018" 5 травня о 19:00 у СК "Юність" буде представлено не тільки танці переможців Чемпіонату. Також виступатимуть: Студія сучасного танцю "Бліц", перший в Україні підлітковий бойз-бенд "D-Side Band" (Київ), чемпіон України з Бітбоксу – 2015 та фіналіст шоу "Голос Країни" 2018, Артем KANIFO Щербина (Кривий Ріг), MC Dron.

Фестиваль проводиться за підтримки Закарпатської ОДА та Ужгородської міської ради.

Квитки на "Ghetto Groove" можна придбати у касах Закарпатського облмуздрамтеатру (тел.: 0500412855) та в ТЦ "Дастор" (тел.: 0993192620). Також є можливість окремо придбати квитки на чемпіонат, на майстер-класи або на шоу-програму – організатори пропонують різні опції для максимальної зручності усіх охочих відвідати фестиваль.

Про Захід