У Мукачеві пограбували оселю пенсіонерки

Опубліковано:

Вчора, 27 березня, із заявою про грабіж до правоохоронців чергової частини Мукачівського відділу поліції звернулась літня жінка. Заявниця повідомила, що колишній співмешканець її онуки проник до квартири,відштовхнув її і зі спальної кімнати викрав ноутбук.

Поліцейські кримінальної поліції Мукачева перевірили інформацію, зібрали доказову базу і за кілька годин встановили й затримали мукачівця, причетного до вчинення грабежу. Ним виявися 37-річний місцевий мешканець. Речовий доказ — викрадений ноутбук — правоохоронці вилучили та після проведення слідчих дій повернуть власниці.

За фактом грабежу, поєднаного із проникненням до житла, а це ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України, у поліції розпочали слідство. Зараз вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

За вчинене чоловікові передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років. У справі триває розслідування, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Про Захід