Відбулася профспілкова конференція трудового колективу ДП «Воловецький лісгосп»

Опубліковано:
23-го березня у залі засідань ДП "Воловецьке лісове господарство" відбулась щорічна звітна конференція профспілкової організації лісгоспу, на якій були присутні представники всіх підрозділів.
 
Розпочали засідання з підсумків діяльності підприємства за минулий рік. Голова профспілкової організації лісгоспу Сергій Ковчар доповів, що всі планові завдання підприємство виконало в повному обсязі.
 
На розгляд конференції виносилися наступні питання:
1. Про виконання двосторонніх зобов'язань по колективному договору за 2017 рік.
2. Про зміни та доповнення до колективного договору.
3. Про витрати профспілкового бюджету за 2017 рік і затвердження кошторису профкому на 2018 рік.
 
Голова профспілкової організації лісгоспу зазначив, що колектив зробив усе можливе для виконання техніко-економічних показників і реалізації продукції. Це, у свою чергу, дало можливість своєчасно виплачувати заробітну плату, премії, надавати соціальні пільги, які передбачені в колективному договорі і не передбачені законодавством. Під час конференції розглянули ряд актуальних питань, які стосувались затвердження плану та організацію й проведення заходів культурно-масової роботи та пропаганди лісовідновлення на Воловеччині, виконання зобов'язань колективного договору та інші поточні питання. Адміністрація і профспілковий комітет особливо опікуються створенням безпечних умов праці. Дбають в лісгоспі і про здоров'я своїх працівників та членів їхніх сімей. Діє медпункт, де надають терапевтичні послуги, проводять передрейсовий медичний огляд водіїв.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ 

Про Захід