В Ужгороді двоє дітей пішли погуляти і не повернулись додому

Опубліковано:

Учора, 22-го березня, поліцейські Ужгорода отримали два повідомлення про зникнення дітей. 

У першому випадку по допомогу поліцейських звернувся 52-річний житель обласного центру. Чоловік повідомив, що його 10-річний син пішов з дому і вже кілька годин не повертається. У другому повідомленні від 52-річної ужгородки йшлося про те, що не повернулася з вечірньої прогулянки її 11-літня донька.

Отримавши опис зовнішності дітей, поліцейські одразу ж розпочали пошуки. Розшук четвертокласників проводили працівники сектору ювенальної превенції, відділу кримінальної поліції та управління патрульної поліції. Всього за півгодини після отримання останнього повідомлення про зникнення, дітей повернули до рідних домівок. 

Спілкуючись із хлопчиком та дівчинкою, поліцейські з'ясували, що обоє розшукуваних, хоч і навчаються в різних школах міста, добре знайомі між собою. Тікати з дому вони не планували, але, гуляючи вулицями на околицях міста, не помітили, що вже пізно.

Поліцейські, спільно з колегами-психологами, провели з дітьми та їх батьками профілактичну бесіду. Наразі діти знаходяться поряд з батьками, їх життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід