На Закарпатті зареєстровано 8 мільйонерів (Відео)

Опубліковано:

За статистикою фахівців ГУ ДФС у Закарпатській області загальна сума задекларованих мешканцями Закарпаття доходів з початку року становить 153,8 млн грн, з них до бюджету надійде 14,1 млн грн податку на доходи фізосіб і 1,3 млн грн військового збору, інформує ДФС у Закарпатській області.

Як з'ясувалося, серед декларантів уже є 8 мільйонерів. За інформацією працівників органів ДФС, наймолодшому багатієві 38 років, а найстаршому з них виповнилося 50. Разом вони задекларували доходи на суму 47,4 млн грн. З них до сплати в бюджет підлягає 1 млн грн податку на доходи фізосіб і 56 тис. грн військового збору. Зокрема, основними джерелами доходів мільйонерів є продаж нерухомого та рухомого майна та дохід у вигляді спадщини чи дарування.

Зауважимо, що кампанія декларування доходів ще триває, тому список офіційних мільйонерів-закарпатців ще може поповнитися.

Детальніше про правила декларування доходів громадян, отриманих у 2017 році, дивіться у відеокоментарі начальника відділу розгляду звернень платників податків управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Закарпатській області Маріанни Переш: 

 

 

Про Захід