У Рівному орендарі напали на ринок, директора побили (Відео)

Опубліковано:

Вчорашні спроби так званих активістів проникнути на ринок “Моріон” у Рівному завершились побиттям директора підприємства Павла Маковецького.

Близько 18.30 один з активних учасників угруповання екс-орендарів ринку, заблокував своїм автомобілем виїзд з ринку. Павло Маковецький вийшов аби спробувати владнати ситуацію, після чого на нього напали. На щастя, охороні ринку та представникам патрульної поліції вдалося врятувати чоловіка від розправи. До слова, вгамовувати хуліганів, прибуло відразу чотири наряди поліції, інформує “ПіКа”.

Нагадаємо, що вчора, 12 березня, група, так званих активістів-підприємців упродовж всього дня двічі намагалася силою проникнути на територію ринку.

На відео з камер спостереження чітко видно зумисне пошкодження майна підприємства.

Враховуючи, що це не перша спроба організованої групи осіб проникнути на ринок, у вихідний, санітарний день, адміністрацією було вжито відповідних заходів з укріплення брами. Тож, намагання так званих активістів проникнути на ринок не увінчались успіхом. Чоловіки, особи яких встановлюють правоохоронці, змогли лише пошкодити обшивку воріт.

Дещо пізніше група чоловіків повторно спробувала проникнути на територію ринку, перелізши через огорожу. Одного з них затримала охорона і передала для дачі пояснень поліцейським, які приїхали на виклик керівника підприємства.

Зауважимо, що агресивні дії екс-орендарів дирекція пов'язує з рішенням Господарського суду Рівненської області. За позовом МПП “Моріон” проти підприємця Сергія Яганова, суд зобов'язав відповідача звільнити займане ним на ринку “Моріон” торгове місце та відшкодувати на користь позивача не сплачену ним раніше орендну плату.

Нагадаємо, що подібне рішення Господарський суд виніс і у справі проти ще одного активного учасника групи псевдоактивістів, підприємця Сергія Чайки.

Та, незважаючи на рішення судів, на постійну присутність на ринку представників поліції, протиправні дії з боку групи колишніх орендарів продовжуються. 

 

Про Захід