В Ужгороді чоловік пропонував наркотики неповнолітнім

Опубліковано:

Патрульні поліцейські щодоби попереджають, виявляють та припиняють правопорушення. Так сьогодні, близько опівночі, патрулюючи вулицями міста Мукачево, інспектори навідались у заклад національної лотереї, де здійснили поверхневу перевірку підозрілим особам.

Гіпотези патрульних підтвердились. Під час перевірки в одного з осіб, виявили прозорий поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожу на маріхуану та металевий предмет схожий на кастет. Оскільки в діях громадянина вбачалися ознаки кримінального правопорушення на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Для проведення подальших законних дій, мукачівські патрульні на прилеглій території, під час пошуку понятих для залучення до події, помітили громадянина, котрий при виді правоохоронців раптово змінив напрямок руху та намагався зникнути у невідомому напрямку, чим і привернув увагу.

Згідно статті 34 ЗУ “Про Національну поліцію” під час поверхневої перевірки у чоловіка виявили два згортки фольги, один — з кристалічною речовиною, а інший — з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичну.

Цієї ж ночі, в місті Ужгород, патрульним надійшло повідомлення, що на вулиці Легоцького, невідомий громадянин, ймовірно продає речовини схожі на наркотичні неповнолітнім особам. Миттєво зорієнтувавшись, інспектори прибули за вказаною адресою та затримали правопорушника. Під час поверхневої перевірки, в чоловіка виявили пластикову ковбу в середині якої знаходилася скляна трубка із залишками речовини ззовні схожою на наркотичну, а саме канабіс. На місце події викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування обставин, інформує Управління патрульної поліції в Закарпатській області.

Про Захід