Вночі двоє чоловіків хотіли вкрасти автомобіль ужгородця

Опубліковано:

Сьогодні, 8-го лютого, вночі, близько 2-ї години, на лінію “102” надійшло повідомлення від ужгородця про те, що двоє невідомих чоловіків на перехресті вулиць Сільвая-Мала штовхають автомобіль марки “ВАЗ-2103” жовтого кольору та намагаються його завести. Заявник запідозрив, що машину намагаються вкрасти. 

На місце події оперативно прибула слідчо-оперативна група та працівники патрульної поліції. Правоохоронці затримали викрадачів авто, якими виявилися два місцеві жителі віком 34 і 20 років. 

Встановлено, що особи намагались незаконно заволодіти автомобілем марки “ВАЗ-2103”, який був припаркований на вулиці Фогарашія. Затриманих доставлено в Ужгородський відділ поліції для з'ясування обставин. Автомобіль поміщено на спецмайданчик поліції Ужгорода. 

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. Фігурантів справи перевіряють на можливу причетність до скоєння інших майнових злочинів у місті.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

Про Захід