Закарпаття минулоріч “освоїло” понад 130 мільйонів на реалізацію 72 соціальних проектів

Опубліковано:

Торік область отримала 136 мільйонів гривень з державного фонду регіонального розвитку, з яких освоєно понад 130 мільйонів. За ці кошти втілили 72 проекти, зокрема у дорожній галузі та  на заходи з енергозбереження.

Серед найбільших проектів – реконструкція системи опалення, вентиляції та кондиціювання спортзалів спорткомплексу „Юність” в м.Ужгород,  капітальний ремонт злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту „Ужгород”,  добудова лікарні в с.Угля, Тячівського району,  капітальний ремонт в Тячівській ЗОШ № 1. Про це під час брифінгу в прес-центрі Закарпатської ОДА повідомив директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Денис Ман.
Значну фінансову підтримку для реалізації інвестиційних проектів – 127 млн. гривень –  надано місцевим бюджетам для соціально-економічного розвитку за рахунок коштів субвенції з державного бюджету. За ці гроші в області впроваджувалось більше сотні інвестиційних проектів, половина з яких в сфері дорожнього господарства. Крім того, Вільховецькій, Тячівській і Полянській об'єднаним територіальним громадам на розвиток інфраструктури профінансовано торік субвенцію з державного бюджету в обсязі понад 14 з половиною мільйонів гривень, з яких більше 10 з половиною мільйонів спрямували на капітальний ремонт доріг, інформує прес-служба ОДА.

Про Захід