На щомісячний прийом мера прийшло майже сім десятків ужгородців

Опубліковано:

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв провів сьогодні черговий щомісячний прийом громадян. Також були присутні його заступники Ігор Фартушок, Василь Гомонай, Олександр Білак, керівники окремих структурних підрозділів міської ради.

Зі своїми проблемами звернулися майже сім десятків ужгородців. Переважали звернення про надання матеріальної допомоги на лікування, багато питань було і щодо ремонтів дахів та власне багатоповерхівок. Просили також допомогти вирішити проблемиремонту каналізаційної мережі, ремонту підвалу, посприяти у заміні електролічильника. Представники обласної організації УТОГ клопотали про встановлення світлофору на вулиці Загорській. Із кожного питання Богдан Андріїв дав доручення вивчити та по можливості вирішити проблему.

Також зверталися мешканці гуртожитку з проханням допомогти створити будинковий комітет, однак гуртожиток має власника, тому міська влада у цьому випадку не може нічим зарадити.

Загалом під час прийому громадян було розглянуто 39 звернень ужгородців, із яких 9 – колективні, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

 

Про Захід