Стало відомо, де на Буковині можна буде безпечно скупатися на Водохреща

Опубліковано:

Хоча жодна із церков досі не звернулася доміста із проханням облаштувати місця для купання в ополонці, рятувальники та правоохоронці готуються організувати чернівчанам безпечні пірнання.

Журналістам “А.С.С.” у прес-службі ДСНС у Чернівецький області повідомили, що вже сьогодні рятувальники готуються до Водохреща: на міському пляжі облаштовують техніку. Завтра рятувальники чергуватимуть у Чернівцях на вулиці Комарова, біля озера, де щороку, попри заборону, влаштовують купання, на міському пляжі та на березі озера “Аква-Плюс”, інформує “Все місто”.

Тож завтра, попередньо, 15 патрульних, наглядатимуть за чернівчанами на міському пляжі, на озері, що на вулиці Комарова, біля Прутського мосту та на площі Пресвятої Марії,де, нагадаємо, завтра освятять воду: через це центр міста перекриють.

У Чернівецькій області поки що про приготування до Водохреща проінформували ус. Кам'янка:Йорданські купання тут проведуть на р. Сірет біля мосту та у Сторожинці: тут до Водохрещаготують усі міські пляжі.

Водночас, у прес-службі ДСНС у Чернівецькій області запевнили, що рятувальники завтра чергуватимуть у кожному районі нашої області.

Про Захід