У Мукачеві Миколай привітав дітей-сиріт та людей з обмеженими фізичними можливостями (Фото)

Опубліковано:

Так, 20 грудня 2017 року завітав він у ресторан “Фенікс” (м. Мукачево, вул. Вокзальна, 44) привітати понад 30 дітей-сиріт та людей з обмеженими фізичними можливостями, більшість з яких – це вихованці Мукачівського дитячого будинку-інтернату для дівчат, Мукачівського психоневрологічного інтернату та Мукачівського УТОСу. Організували цей чудовий захід представниця Мукачівської РДА Наталія Турянчик та Закарпатський обласний осередок української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (голова Олександр Лизанець). Відтак, Святий Миколай передав всім діткам і дорослим подарунки. І хоч вони можливо і скромні, але не все вимірюється розкішшю – головними є увага, підтримка і звісно ж щирі посмішки, яких у цей вечір було чимало. Крім того, для дітей було влаштовано театралізоване дійство. Всі вони були дуже задоволені, адже не часто цим дітям випадає можливість так радіти життю.

Голова регіональної Федерації інвалідів-опорників Олександр Лизанець зазначає: “Тут зібралися наші люди і не зважаючи на існуючі проблеми, хочемо їх привітати з новорічно-різдвяними святами. Сподіваюсь на те, що в 2018 році Мукачівська міська влада більше допомагатиме особам з обмеженими фізичними можливостями, особливо щодо питань їх реабілітації. В Ужгороді вже створюється спортивно-реабілітаційний центр для інвалідів та учасників АТО. Сподіваємось що Мукачево візьми приклад з обласного центру і теж допоможе Закарпатському обласному осередку Української Федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату у створенні подібного центру в Мукачеві”.

У свою чергу, організатори свята висловлюють подяку директору ресторану “Фенікс” Андрію Пеці, генеральному спонсору заходу Господарського товариства у формі товариства з обмеженою відповідальністю заводу “ФЛЕКСТРОНІКС ТЗОВ” Матею Міклошу, директору ТОВ “Укрпромінвест-Мукачево” (“ROSHEN”) Олександру Яковенку, керівнику ПП “Пантеон” Миколі Лило, директору ТОВ “Інтеркеш Україна” Олександру Рімеку та іншим спонсорам і благодійникам. А за театралізоване дійство велика театралці Світлані Бобеллі та представниці Мукачівської РДА Наталії Турянчик.

Шановні читачі, у Вас є можливість підтримати проект створення спортивно-реабілітаційного центру інвалідів, надавши посильну допомогу:

ПАТ КБ “Приватбанк”

пр 26004053909822

Код ЄДРПОУ 37231258

МФО 312378

Олександр Лизанець

Про Захід