На Прикарпатті затримали озброєну організовану групу злодіїв-рецидивістів

Опубліковано:

Оперативники та слідчі ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області і Долинського поліцейського відділення затримали чотирьох жителів району, яких підозрюють у вчиненні крадіжок. Під час обшуків за місцем проживання затриманих вилучено речі, викрадені у потерпілих громадян, а також предмети, схожі на боєприпаси та наркотики.

Наприкінці жовтня в м. Болехові було обікрадено помешкання, з якого крадії винесли значну суму грошей, ювелірні вироби та цінні речі, повідомляє “Бріз”.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили причетність до скоєння цього злочину групи мешканців Долинського району. 

На основі зібраних слідством матеріалів чотирьох осіб затримали. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру у скоєнні крадіжок в особливо великих розмірах, перевіряється причетність затриманих до інших майнових кримінальних правопорушень.

За даними поліції, один із затриманих притягується до кримінальної відповідальності як учасник організованої групи, яка раніше скоїла десятки крадіжок на Прикарпатті. Справа стосовно нього та його спільників вже розглядається в суді. Щодо іншого затриманого, то він також є підсудним за незаконне поводження з вогнепальною зброю і протиправні дії в сфері незаконного обігу наркотиків.

Про Захід