Колишнього голову Рівненської облради побили під час сесії міськради

Опубліковано:

Сьогодні, 20 вересня, у Здолбунові Рівненської області під час сесії міської ради стався напад на колишнього голову Рівненської облради Володимира Ковальчука.

Про це повідомив народний депутат від фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук на своїй сторінці у Фейсбуці, повідомляє “Журналіст”.

“На початку сесії міський Здолбунова Ігор Ольшевський, всупереч наполяганням сформованого депутатської більшості, категорично відмовився перенести розгляд питання про внесення змін до міського бюджету в кінець порядку денного. Мер в черговий раз, що називається, переламав міська рада “через коліно” і змушував депутатів голосувати єдиним пакетом. В знак протесту проти такого свавілля Володимир Ковальчук і частина депутатів висловили протест і, не дочекавшись завершення сесії, мали намір вийти з сесійної зали”, – написав Мосійчук.

За словами нардепа, далі присутній на сесійному засіданні Олександр Андріюк, керівник фракції Аграрної партії України, застосовуючи грубу силу, вирішив змусити Володимира Ковальчука повернутися назад в зал.

“Андріюк намагався силою заштовхати Ковальчука в зал, при цьому грубо штовхнувши його в спину, після чого той впав на підлогу і отримав численні забої. Мало місце не просто напад на депутата, з нанесенням тілесних ушкоджень, а спроба перешкодити його вільному пересуванню”, – повідомив Мосійчук.

Володимир Ковальчук подав заяву в поліцію про нанесення йому тілесних ушкоджень.

Про Захід