Берегівські лісівники оновлюють свій автопарк

Опубліковано:

Новий колісний трактор “Білорусь” Л 82.2 закупив для Берегівського лісового господарства директор Богдан Шойного. Коштує він 840 тис грн.

За словами директора ДП “Берегівське лісове господарство” Богдана Шойного, впровадження новітніх технологій у всьому комплексі лісогосподарських та лісозаготівельних робіт, збереження лісових масивів від пожеж та незаконних рубок і збільшення площі лісів області за рахунок земель, непридатних до використання в сільському господарстві, – одні з головних завдань лісівників Берегівщини.

Оновлення транспортного автопарку є одним із головних завдань для підприємства, оскільки наразі гостра потреба в новеньких тракторах, які можна використовувати і для прокладання мінералізованих смуг, використовуючи в протипожежних заходах, так і для роботи в розсадниках. Новий колісний трактор “Білорус” Л 82.2 для Берегівського лісового господарства придбано за рахунок власних коштів держлісгоспу. Коштує він 840 тис грн. Надіємося, що згодом придбаємо ще декілька одиниць необхідної техніки, – каже Богдан Андрійович.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

Про Захід