Керівники львівського оборонного підприємства намагалися приховати свої доходи

Опубліковано:

Військовою прокуратурою ЗахідногорегіонуУкраїни проведено вивчення додержання службовими особами державного підприємства “Львівський державний авіаційно-ремонтний завод” вимог Закону України “Про запобігання корупції”.

Зокрема, у ходіопрацювання відомостей Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, виявлені зумисні неподання декларацій за 2016 рік заступником директора ДП “Львівський державний авіаційно-ремонтний завод” та головним інженером (першим заступником директора держпідприємства).

До прикладу, свої дії заступник директора ДП з понад 11-річним стажем на займаній посаді мотивував відсутністю обов'язку подавати декларацію. Хоч згідно Закону він, як особа, уповноважена на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, зобов'язаний щорічно до 1 квітня її подавати.

Таким чином, у діях заступника директора та головного інженера підприємства вбачаються ознаки вчинення злочинів, передбачених ст. 366-1 КК України.

Відомості про злочини внесено до Єдиногореєструдосудовихрозслідувань. Досудоверозслідуваннятриває.

До того ж, робота військовоїпрокуратуриЗахідногорегіонуУкраїни на вказаномунапрямкутриває, повідомили з прес-служби військової прокуратури ЗРУ.

Про Захід