Закарпатцям радять подбати про безпеку осель

Опубліковано:

Літо – сезон відпусток. Період, коли власників осель немає вдома, а квартирні крадії перебувають у пошуках наживи. Чи знають про небезпеку закарпатці? Як бережуть своє помешкання? Працівники поліції охорони днями вирішили про це у них запитати.

– Ой, та було б що красти…, – сміється ужгородець Микола. – Знаєте, з цією девальвацією, люди геть зубожіли. Ніяк не бережу оселю. Навіть якщо злодії проникнуть, взяти не буде чого.

– Так, це проблемне питання. Але я навіть не знаю… Ну, як їду, звичайно, зачиняю двері, вікна. На усі замки. А так… ну що ще, навіть не знаю, – розказала пані Ірина.

– Ой, я вже якось була жертвою “домушників”. Знаєте, винесли все, навіть посуд. Тому вже другий рік у будинку встановлена система охорони. Тепер я спокійна, – розказала ужгородка Аліна.

– Я, звичайно, ставлюся до цього питання серйозно: у першу чергу, завжди перевіряю чи все зачинила, завжди прошу сусідів приглянути за майном, також сусідка забирає кореспонденцію з поштового ящика, адже кажуть, що це може привернути увагу злодія… Ну якось так… І якщо чесно, задумуюся про сигналізацію. Бо в нашому будинку вже було скоєно дві крадіжки, – розказала ужгородка Ольга.

– А в мене вдома собака, ось і все, це і є мій захист. Та й нема в мене чого красти, – поділився з поліцейськими охорони пан Олег.

Зважаючи на відповіді жителів Ужгорода, дбають про безпеку свого майна більшість, однак є і такі, які не розуміють серйозності питання. Та як би скептично жителі не ставилися до питання охорони помешкання, мовляв, “нема чого красти”, повірте – злодії знайдуть.

Тому у поліції охорони Закарпаття радять серйозно замислитися над охороною власного помешкання. У сукупності з порадами жителів області, пропонують і засоби технічної охорони.

Поліція охорони – єдина державна структура, яка пропонує повний спектр якісних охоронних послуг, а саме – комплексне рішення щодо спостереження за рухом автотранспорту, фізична охорона кваліфікованими співробітниками, охорона нерухомості, встановлення кнопок тривожної сигналізації та пультова охорона об'єктів усіх форм власності та будь-якого ступеня складності.

Деякі клієнти під охороною вже понад 10 років. За цей час вони мали змогу впевнитися в надійності та професійності працівників служби. Тож не забувайте про власну безпеку і ви!

Замовити послуги поліції охорони або отримати більш детальну інформацію можна за телефонами:

0-970-502-220 – для абонентів оператора Київстар;

0-730-502-220 – для абонентів оператора Лайф;

0-990-502-220 – для абонентів МТС.

Управління поліції охорони в Закарпатській області

Про Захід