Ужгородські спортсмени -юніори виступатимуть на Міжнародних дитячих іграх

Опубліковано:

Команда ужгородців – 18 дітей віком від 12 до 15 років, що займаються плаванням, дзюдо та легкою атлетикою сьогодні вирушила на 51-і Міжнародні дитячі ігри, які цього року проходять у литовському місті Каунас, повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.
“Пам'ятайте, що ви представляєте не лише Ужгород, а й всю Україну”, – наголосив спортсменам міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, який прийшов побажати їм легкої дороги, успішних виступів і яскравих перемог. Богдан Євстафійович попросив дітей також бути уважними, дбати про особисту безпеку, повідомляти про себе батькам, які вдома хвилюватимуться, подякував тренерам і рідним, адже вони навчають, підтримують підлітків, допомагають досягати успіхів.
Міжнародні дитячі ігри з 1968-го щороку проводяться під егідою Міжнародного олімпійського комітету, літня “дитяча олімпіада” єдиний раз, у 1990 році, пройшла на теренах СРСР та республік, які входили до його складу, і саме в Ужгороді.
Разом із дітьми Ужгород представлятимуть їх тренери – Віктор Камінський, Наталія Новікова, Анатолій Коломоєць, Даніела Муратова. Віктор Коломоєць, до речі, є членом технічного комітету Ігор від України.

Про Захід