Як у Карпатах рятувальник знайшов прикарпатку, яка тиждень блукала Горганами

Опубліковано:

Допомогти знайти дівчину зголосився гірський рятувальник з Осмолоди Віктор Худяк.

Чоовік розповів цю історію зі щасливим завершенням в соцмережі, повідомляють “Вікна”:

“Коли туристка тиждень не виходить на зв'язок, а в гори пішла з Осмолоди, то не знаєш, що й думати, куди рухатись. Але є чуття. Через дощі я тільки на третій день вибрався на Сивулю, де зустрів групу туристів з Тернополя, що йшла з гори Високої. Вони й повідомили, що бачили одиноку туристку біля будинку під Високою. Та були сумніви, бо зараз одиноких дівчат ходить багато, і батько не знав, що у дочки намет салатового кольору, який ще й погано видно в лісі. Піднявшись сьогодні до будинку під Високу і не побачивши намету, був стурбований, що маю сказати батьку Христини, який чекає на мій дзвінок. На моє щастя, в будинку був турист зі Львова, який підказав, що намет стоїть внизу в лісі за криничкою. Та глянувши на фото дівчини, що в мене було, він сказав, що то не та дівчина”.

Все ж пошуки рятувальника таки увінчалися успіхом – дівчину, яку розшукували тиждень, Віктор знайшов. Наталія Юрчишин подякувала своєму рятівнику:

“Три дні він шукав вихід із ситуації, залучав багатьох незнайомих нам людей, прочісував ліс, будував логічні ланцюжки і таки знайшов пропажу! Дякуємо Вам, шановний Вікторе, і всім, хто допомагав…

Не писала б, але не дає спокою одна думка: історія сталася через особу, яка вважає, що “всі люди злі”, що “люди гірші за звірів”. Щось не так ти бачиш, дівчино…”

Про Захід