У Чернівцях — надзвичайна ситуація: сильна злива перетворили залізничний вокзал на басейн,а вулиці – на канали (Фото, Відео

Опубліковано:

У Чернівцях в результаті сильних опадів, які почалися ввечері 7 червня, підтоплені центральні вулиці міста, а також залізничний вокзал.

Сильна злива в місті почався 7 червня приблизно увечері і не вщухала майже до півночі, повідомляє “УА Тудей”.

Протягом першої години опадів було підтоплено центральні вулиці міста. Вода стікала по вулиці Руській, Центральної площі, вулицями Франка та Гагаріна, в результаті чого було заблоковано рух автомобілів.

Крім того, в результаті зливи було підтоплено залізничний вокзал Чернівців. Вода пролилася крізь вхідні двері вокзалу в зал очікувань. Біля входу в будівлю рівень води місцями сягнув понад півметра, а на залізничних коліях – більше метра. Також в результаті опадів була підтоплена частина вулиці Хотинській під мостом в районі дріжджового заводу. В результаті співробітники патрульної поліції обмежили рух транспорту на даній ділянці дороги.

У цілодобовому аварійному режимі працюють всі комунальні служби, і ситуація в місті перебуває під їх контролем. У той же час міський голова О.Каспрук додав, що за даними Гідрометцентру, протягом 8-9 червня в Чернівцях очікується підйом рівня води в річці Прут, і закликав усіх чернівчан в надзвичайних ситуаціях звертатися в міські контакт-центри.

 

Про Захід