Закарпатські пожежники провели спільну акцію з лісівниками

Опубліковано:

Спекотні дні змушують громадян шукати порятунку на природі, особливо добре, якщо є можливість відвідати лісовий масив. Проте, щоб дозвілля не зашкодило навколишньому середовищу, треба не забувати і про елементарні правила пожежної безпеки. Оскільки іскра від недопалка чи сірника може перетворити на попелище усі зелені насадження. Для контролю за станом пожежної безпеки у лісових масивах та проведення профілактичної роботи з громадянами, рятувальники та представники міжгірського ДП “Лісове господарство” 18 травня проволи рейдову перевірку у лісових масивах.

Організатори рейду здійснили обхід угідь, перевірили наявність застережних табличок, шлагбаумів на в'їздах до лісу, тощо, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Окремо при цьому поспілкувалися з відпочиваючими та місцевим населенням. Фахівці ДСНС нагадали про заборону розкладати багаття у пожежонебезпечний період та необхідність суворого дотримання правил  пожежної безпеки.

Порушників, котрі розпалюють вогнища у заборонених місцях, на території лісового масиву виявлено не було, а це свідчить, що роз'яснювальна робота дає свої позитивні результати.

 

Про Захід